Rólunk

Műszercentrum

Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Vet-Med-Labor Kft. a teljességre törekedve 2007-től a laborszolgáltatásokat kiegészítette diagnosztikai eszközök forgalmazásával. A tevékenység dinamikus fejlődésének köszönhetően a műszerforgalmazás 2013-tól önálló cég alapítását igényelte, így jött létre a Műszercentrum Kft . 2013. január 1-jétől nemcsak új név alatt forgalmazzuk műszereinket, hanem nagyarányú termékbővítést is végrehajtottunk, így már fogyóeszközökkel - pl. sebészeti varrófonal, mikrochipek - is várjuk vásárlóinkat.

Folyamatosan bővülő kínálatunkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mind a kisállat-, mind a nagyállat-praxisban dolgozó kollégák megtalálják nálunk a munkájukhoz nélkülözhetetlen diagnosztikai eszközöket.

Ultrahang kínálatunkban egyaránt szerepelnek a haszonállatok vizsgálatához szükséges palmtop ultrahangok, könnyű, hordozható laptop ultrahangok és komoly, igényes Color Doppler készülékek. Röntgenkészülékeink mellé védőfelszerelést és előhívó automatát is kínálunk vásárlóinknak, sőt a legkorszerűbb digitális röntgen detektorok közül CR és flat panel rendszereket is.

Nagyértékű műszervásárláskor vagy induló rendelő műszerparkjának kialakításakor az optimális diagnosztikai eszközök kiválasztásán túl szívesen tanácsot adunk ügyfeleinknek az elérhető hitellehetőségekről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az árak tájékoztató jellegűek, az aktuális valutaárfolyamoktól függően változhatnak. Több műszer egyidejű vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk, kérje egyedi árajánlatunkat.


Dr. Hegedűs György-Tamás
cégvezető