Szállítás

Fizetési és szállítási feltételek:

 

A web áruházban megjelölt árak tartalmazzák a termék nettó és bruttó árát, az ÁFA összegének megjelenítésével.

 

Futárral:

Szolgáltató által megbízott futárszolgálat.

Cég neve: DHL Express Magyarország Szállítmányozó és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1097 Budapest, Fehérakác u.  3.

Telefonszám:  +36 40 / 454 545

Email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A számla a szállítási költséget is tartalmazza, mely a csomagban található. A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A szállítási díj a kiválasztott termék valamint a szállítási cím és mód függvényében változik, de minden esetben a rendelés leadása előtt megjelenik a webáruház rendelésfelvételi alkalmazásában.

Egyes termékek méretük és/vagy áruk miatt nem kérhetők futáros kiszállítással, e termékek csak a 1143 Budapest Stefánia út 61. helyszínen vehetők át.

 

Személyes átvétel (ingyenes):

1149 Budapest Mogyoródi út 32. szám alatt 10-18 óra között kézpénzes fizetéssel vagy a vételár előre történő átutalásával.

 

Banki átutalás előre:

Banki előreutalás esetén kérjük, hogy a megrendelés végösszegét (szállítási díjjal együtt) a következő bankszámlára átutalni:

Cég neve:                Műszercentrum Kft

Adószám:                24187691-2-41

Bankszámlaszám:       HU20 – 11713177-20002925-00000000